Tops Luchtfilters

Rondven 38
6026 PX Maarheeze

tel040 - 204 54 06
e-mailinfo@topsluchtfilters.nl
Sfeer Tops Luchtfilters

Zakkenfilters:
direct uit voorraad leverbaar

Vraag offerte aan

Zakkenfilters zijn de meest gebruikte filters bij luchtbehandelingsinstallaties en ventilatiesystemen. Omdat veel mensen een specifieke voorkeur hebben voor glasvezel dan wel synthetische filters, heeft TOPS een uitgebreid assortiment van beide typen. U kunt dus altijd kiezen voor de beste oplossing voor uw vraag. Bovendien zijn onze zakkenfilters – zowel synthetisch als glasvezel – direct uit voorraad leverbaar

Europese norm

Zowel de glasvezel als de synthetische zakkenfilters van TOPS voldoen aan de Europese norm EN779:2012. Dit is de meest actuele Europese norm op dit gebied en dus een maatstaf voor kwaliteit. TOPS loopt daarin voorop, want met name standaard synthetische zakkenfilters voldoen niet aan deze norm.

Verschillende filterkaders

Net als in het assortiment filters biedt TOPS ook keuzevrijheid bij de filterkaders. Maak gebruik van het standaard metalen kader voor maximale stevigheid, of kies desgewenst voor kunststof of hout.

Snelle levertijden

TOPS levert standaardmaten met filterklasse G4-F9 direct uit eigen voorraad. Buitenstandaard afmetingen zijn binnen 5 werkdagen leverbaar.

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voor iedere toepassing de juiste filter, daar gaat het om. Neem contact op voor advies op maat. Stuur een e-mail
of bel gerust naar
040 - 204 54 06. Vraag offerte aan
Stefan Tops Stefan Tops
Supply Chain Manager

Type Zakkenfilters