Tops Luchtfilters

Rondven 38
6026 PX Maarheeze

tel040 - 204 54 06
e-mailinfo@topsluchtfilters.nl
Sfeer Tops Luchtfilters

WTW-filters woningen

Vraag offerte aan

Bent u op zoek naar WTW-filters? Bij TOPS bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment, kennis van zaken en natuurlijk scherpe prijzen. TOPS levert alle bekende merken WTW-filters en kan u altijd passend adviseren over de juiste toepassing.

Energieverbruik beperken

Is uw woning uitgerust met een systeem voor gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning (WTW)? Dan heeft u een ideaal systeem in huis voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. De verbruikte lucht wordt uit de ruimte gezogen, tegelijkertijd wordt frisse buitenlucht aangevoerd. De warmte uit de afgezogen lucht wordt overgebracht op de verse lucht en gaat dus niet verloren. Een WTW-systeem helpt zo het energieverbruik te beperken.

Effectief op de achtergrond

WTW-filters zorgen voor frisse lucht, maar dan zonder koude ‘tocht’ of voelbare luchtstroom. Een WTW-systeem is dus vooral effectief op de achtergrond. Omdat alles aan slijtage onderhevig is, moeten ook luchtfilters na verloop van tijd worden vervangen. Wacht daar niet te lang mee, want dat voorkomt extra onderhoud en verzekert een optimaal binnenklimaat en rendement.

Vrijblijvend advies

Mede vanwege het grote aanbod bestaat er veel onduidelijkheid over luchtfilters. Bent u op zoek naar vrijblijvend advies, of wilt u een specifieke filter tegen een scherpe prijs bestellen? TOPS kan vrijwel alle standaardafmetingen direct uit eigen voorraad leveren. Buitenstandaard afmetingen zijn binnen 5 werkdagen op bestemming. Vanwege de grote voorraden werkt TOPS veel samen met installatiebedrijven, woningbouwcorporaties en Verenigingen van Eigenaren. Particulieren bestellen eenvoudig en snel in onze webshop.

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voor iedere toepassing de juiste filter, daar gaat het om. Neem contact op voor advies op maat. Stuur een e-mail
of bel gerust naar
040 - 204 54 06. Vraag offerte aan
Stefan Tops Stefan Tops
Product Manager