Tops Luchtfilters

Rondven 38
6026 PX Maarheeze

tel040 - 204 54 06
e-mailinfo@topsluchtfilters.nl
Sfeer Tops Luchtfilters

Glasmedium/verfvangfilters

Vraag offerte aan

Verfnevel goed afvangen is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan de luchtsnelheid op het filter, het type filter en natuurlijk de hoeveelheid lak waarmee gespoten wordt.  Maak voor een advies op maat gebruik van de expertise en ervaring van onze medewerkers, want dat is de snelste weg naar een passende oplossing voor een scherpe prijs.

Paintstop Groen

Paintstop Groen is speciaal ontworpen voor verfnevelafscheiding in spuitruimten en spuitcabines. De open, progressieve structuur van vezelmateriaal in de luchtstroom garandeert een grote opnamecapaciteit van afgescheiden verfdeeltjes. Bovendien neemt de weerstand slechts beperkt toe, ook bij sterke vervuiling.

Paintstop Oranje

Paintstop Oranje is speciaal ontworpen voor verfnevelafscheiding op plaatsen waar gebruik wordt gemaakt van sneldrogende en/of watergedragen lakken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan spuitruimtes, voorbewerkingsvloeren en spuitcabines. Door de verzwaarde filterconstructie en de aanwezigheid van een stofbindmiddel, ontstaat een zeer hoog vangrendement

Paintstop Geel

Paintstop Geel is speciaal ontworpen voor verfnevelafscheiding op plaatsen waar gebruik wordt gemaakt van sneldrogende en/of watergedragen lakken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan spuitruimtes, voorbewerkingsvloeren en spuitcabines. Door de verzwaarde filterconstructie en de aanwezigheid van een stofbindmiddel, ontstaat een zeer hoog vangrendement.   

Andreae filters

Voor spuitcabines waaraan hoge eisen worden gesteld, leveren wij de hoogwaardige papieren Andreae filters. Het Andreae filter is een krachtig vuurdovend papieren zigzagfilter. Het filter levert topprestaties qua rendement. Dat is te danken aan de uitgekiende constructie waarin de met verfdeeltjes geladen lucht minimaal 4 keer van richting veranderen. Door de centrifugale werking die daarbij ontstaat, zetten klevende deeltjes zich af.

Paint arrestors

Paint arrestors zijn de eerste droge filters die speciaal ontworpen zijn om de afgevoerde deeltjes van spuitnevel op te vangen. Ze zijn gefabriceerd uit gesneden en uitgerekt papier en polyester. Zij vangen op efficiënte wijze de verfdeeltjes op, voordat deze de luchtafvoer bereiken.

TOPS levert 3 types paint arrestors:

  • PA-3118 8 lagen zonder vlies
  • PA-3299 5 lagen met vlies
  • PA-3430 7 lagen met vlies

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voor iedere toepassing de juiste filter, daar gaat het om. Neem contact op voor advies op maat. Stuur een e-mail
of bel gerust naar
040 - 204 54 06. Vraag offerte aan
Stefan Tops Stefan Tops
Product Manager

Overige Filterdoeken