Tops Luchtfilters

Rondven 38
6026 PX Maarheeze

tel040 - 204 54 06
e-mailinfo@topsluchtfilters.nl
Sfeer Tops Luchtfilters

Filters en accessoires

Vraag offerte aan

Voor iedere toepassing de juiste luchtfilter

Op zoek naar een luchtfilter in een specifiek formaat of een bepaalde filterklasse? In het uitgebreide assortiment van TOPS vindt u het antwoord. Neem bij twijfel contact op: we adviseren u graag.

De maatschappij stelt steeds meer eisen aan de luchtkwaliteit. De hoeveelheid fijnstof neemt toe en dus verwachten we meer van luchtfilters voor mechanische ventilatiesystemen en luchtbehandelingsinstallaties. Met de filters van TOPS loopt u geen risico, want die voldoen altijd ruimschoots aan de classificatie eisen vanuit de norm ISO 16890.

Energielabel A

Omdat energieprijzen alsmaar stijgen, wordt het energieverbruik steeds belangrijker. Met de filters van TOPS kiest u voor een maximale besparing op uw energielasten in combinatie met een lange levensduur. Waar mogelijk hebben onze filters Energielabel A en voldoen dus aan de eisen zoals vastgesteld in de Eurovent-norm.

Alles voor standaardonderhoud

De accessoires van TOPS maken uw bestelling compleet. TOPS levert alles wat u nodig heeft voor standaardonderhoud aan luchtbehandelingsinstallaties. Naast onze V-snaren leveren wij bijvoorbeeld ook poelies en inzetframes (filterramen).

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Filteroverzicht

Voor iedere toepassing de juiste filter, daar gaat het om. Neem contact op voor advies op maat. Stuur een e-mail
of bel gerust naar
040 - 204 54 06. Vraag offerte aan
Stefan Tops Stefan Tops
Product Manager